Kweper Blatjang
500 g kwepers in baie fyn stukkies gekap
250 g pitlose rosyne
15 ml fyn koljander
500 ml bruin asyn
15 ml fyn gemmer
2 groot uie, gekap
2 knoffelhuisies, fyngedruk
15 ml growwe sout
1 rooi rissie, fyn gekap
375 ml bruinsuiker
250 g pitlose rosyne
15 ml fyn koljander
500 ml bruin asyn
15 ml fyn gemmer
2 groot uie, gekap
2 knoffelhuisies, fyngedruk
15 ml growwe sout
1 rooi rissie, fyn gekap
375 ml bruinsuiker
Metode:
Meng al die bestanddele in 'n groot kastrol.
Meng al die bestanddele in 'n groot kastrol.
Kook stadig tot dik en donker van kleur (sowat 2 uur lank).
Bottel in gesteriliseerde flesse.
NB: Bêre op 'n koel donker plek om ryp te word vir minstens 'n maand.
No comments:
Post a Comment
Note: only a member of this blog may post a comment.