Tuesday 18 February 2014

Heerlike Pavlovas - Maklik en vinnig

Cupcake Pavlovas

± 16 cupcakes



4  XL Eier witte (teen kamer temperatuur)
2  tl vars suurlemoen sap
1  koppie “Castor sugar”


Voorbereiding:
·       Thermofan oond:  Rangskik oondrakkies een bo en een onder die middel /fan.
·        Voorverhit oond tot 120°C.
·        Sit cupcake papierhouertjies in pannetjies.
·        Sorg dat die glas mengbak en die klitser baie skoon is en geen vetterigheid aan het nie.

Metode:
·        Klits eierwitte tot borreltjies net begin vorm.
·        Voeg suurlemoensap by
·        Klits op hoe spoed terwyl jy bak heeltyd draai – tot room begin styf word.  “the points of the peaks just fold over when you lift the beaters”.
·        Voeg nou Castor Sugar eetlepel vir eetlepel by.
·        Klits tot die mengsel dik en glad is.
·        Vul die cupcake houertjies.

Bak:
·       Bak onmiddelik vir 1 uur.
·       Skakel oond af en los in die oond met die deur toe tot heeltemal afgekoel.


(Fototjie geleen van 'n vriendin.)

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.